Formule 1

CEO Viaplay geeft tekst en uitleg over deal met Talpa: "Door deze samenwerking kunnen wij een breed publiek aanspreken"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 2 april 2024 12:11

Het kan een vruchtbare samenwerking worden. Viaplay Group en Talpa Network gaan een samenwerking aan en vanaf 5 april gaat Talpa Network’s zender SBS9 verder als Viaplay TV, waar een selectie uit Viaplay’s sport-portfolio te zien zal zijn. De start van de samenwerking begint vrijdag om 07:55 uur met de tweede vrije training voor de Grote Prijs Formule 1 van Japan op Suzuka.

Viaplay TV


Roger Lodewick, CEO Viaplay Nederland: "We zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking met Talpa Network. Talpa heeft een enorm bereik en door deze samenwerking kunnen wij een breed publiek aanspreken en kennis laten maken met Viaplay en het geweldige sportaanbod dat we op onze streamingdienst aanbieden."

Joost Brakel, CEO, Talpa Network: “Wij zetten vol in op onze open mediastrategie en dat betekent dat wij voortdurend in de markt kijken naar mogelijkheden tot samenwerking met aantrekkelijke partners. Het partnership met Viaplay is hier illustratief voor, zoals we eerder ook succesvolle allianties zijn aangegaan met RetailMedia.One en BBC First. Viaplay en Talpa Network hebben de intentie om de samenwerking in de nabije toekomst te verbreden en te verdiepen, en zijn blij dat we onze kijkers deze immens populaire sporten kunnen aanbieden.”

Verder kan de kijker in april genieten van Premier League voetbal, hoogtepunten van zowel de Grand Prix Japan en China en de Premier League Darts vanuit Birmingham en Rotterdam.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS