Formule 1

Bottas of Sainz bij Williams? James Vowles onthult 'de waarheid achter' laatste speculatie

Uitgegeven door Bas Kaligis • 25 mei 2024 10:34

James Vowles heeft gereageerd op geruchten dat Valtteri Bottas en Carlos Sainz in verband worden gebracht met Williams voor een stoeltje in 2025, temidden van vragen over de toekomst van Logan Sargeant bij het team.

Carlos Sainz Ferrari F1


De teambaas van Williams zei dat er 'druk op zijn schouders ligt' met betrekking tot Sargeant, maar er is nog niets besloten over de teamgenoot van Alex Albon. De Thais-Britse coureur heeft onlangs een contractverlenging getekend tot 2026.

Berichten van Speedcafe en Vasabladet eerder deze week brachten voormalig Mercedes-coureur Bottas in verband met een terugkeer naar Williams voor volgend seizoen, terwijl berichten elders op donderdag de vertrekkende Ferrari-coureur Sainz in verband brachten met een mogelijke overstap naar het team uit Grove in 2025.

Toen deze geruchten in Monaco aan de teambaas werden voorgelegd, was Vowles niet erg duidelijk over wat er zou kunnen gebeuren.

"Carlos wie?", grapte Vowles tegen Sky F1 toen hem werd gevraagd naar de laatste links over hun
kandidaten voor 2025. "De waarheid achter dit alles is dat je altijd met een aantal coureurs praat en dat zijn het soort gesprekken die ik altijd tussen individuele groepen houd in plaats van ten overstaan van een publiek. Als er iets besproken wordt, zorgen we ervoor dat het vrij snel naar buiten komt."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS