Formule 1

Blijft Logan Sargeant bij Williams? Teambaas James Vowles neemt er de tijd voor om zijn keuze te maken

Uitgegeven door Peter Vader • 28 november 2023 13:29

Met Alex Albon timmert Williams behoorlijk aan de weg. Binnen het raam van zijn mogelijkheden, werkt het ooit onverslaanbare F1-team zich naar voren op de grid. Maar Albon�s teamgenoot � Logan Sargeant � blijft twijfelachtig. In de laatste races lijkt Sargeant zich te hebben hersteld en is hij er ook in geslaagd met Labo�s zijn P10 in de punten te eindigen in de GP USA, in het weekend dat in de Verenigde Staten werd verreden. Maar de prestaties voorafgaand aan de GP USA waren bepaald niet om over naar huis te schrijven. Williams-teambaas James Vowles wil daarom even de tijd nemen voordat hij beslist wat ze met Sargeant gaan doen.

Logan_Sargeant_WilliamsF1
Logan Sargeant

Bij Williams wachten ze geduldig, ze zijn zich volledig bewust dat een beginnend F1-coureur de tijd nodig heeft, om gewend te raken aan de hectiek van de Formule 1 en zijn bolide in het bijzonder. Het sprak niet in het voordeel van Sargeant dat hij vaak brokken maakte met zijn auto. En zijn schades drukten erg hard op het beschikbare budget van Williams. Het is tenslotte maar een klein team met een dito budget. James Vowles: �'Ik ben iemand die vanaf het begin heel duidelijk was. Ik wil het hele seizoen evalueren, niet ��n race, om er zeker van te zijn dat ik de juiste beslissing neem voor dit team en ook voor de toekomst van Logan Sargeant.�

Williams_Logan_Sargeant_actie
P10 voor Logan Sargeant in de GP USA
Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS