Autosport Internationaal Toerwagens • Blancpain Endurance Series

Primeur op Circuit Park Zandvoort tijdens de Masters 2014

Uitgegeven door Wim Boekel • 25 juni 2014 11:54

Schubert Motorsport maakt tijdens de Masters in Zandvoort haar debuut in de Blancpain Sprint Series. Het team uit Oschersleben reed voor het laatste FIA GT 3 European Championship in 2011, een klasse van de SRO, waarna de focus verlegd werd naar de VLN-Series, ADAC GT Masters en de 24 uursraces op de Nürburgring en in Dubai.

Team Schubert Thomas Jäger Dominik Bauman Blancpain Sprint Series 2014 Circuit Park Zandvoort

Het team gaat haar debuut maken met de 19-jarige Oostenrijker Thomas Jäger, welke plaatsneemt in een BMW Z4 GT3. Op zijn persoonlijke website reageert de jonge coureur: “Mijn raceprogamma voor 2014 staat vast. Ik start in de Blancpain SprintSeries met een Team Schubert BMW Z4 GT3. We starten tijdens de wedstrijd op Zandvoort begin juli. De lineup zal volledig Oostenrijks zijn, dit is zoveel als ik je nu al kan vertellen.”

Teamgenoot van Thomas Jäger wordt de 2012 FIA GT3 Europees Kampioen Dominik Baumann. De Oostenrijker reed ook al voor Schubert in het ADAC GT Masters en afgelopen weekend tijdens de 24 uur van de Nürburgring en heeft inmiddels bevestigd dat zijn volgende race in Zandvoort is.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS