Formule 1

Aston Martin-teambaas Mike Krack trots op langer verblijf Fernando Alonso: "Man van zijn woord"

Uitgegeven door Bart • 11 april 2024 18:44

Bij Aston Martin zijn ze maar wat blij met de contractverlenging van Fernando Alonso. De 42-jarige Spanjaard presteert nog altijd op hoog niveau en een stuk beter dan teamgenoot Lance Stroll. Door de meerjarige verbintenis zal Alonso ook na de intrede van de nieuwe reglementen in 2026 in de Formule 1 rijden en wel met een Honda-motor.

Fernando Alonso


Krack omschrijft de contractverlenging als fantastisch nieuws. "We hebben in de laatste 18 maanden een sterke werkrelatie met elkaar opgebouwd. De delen de drang om dit tot een succes te maken. De laatste maanden zijn we continu met elkaar in gesprek gebleven en Fernando is een man van zijn woord. Op het moment dat hij besloot dat hij wilde blijven racen, is hij eerst met ons het gesprek aangegaan. Fernando gelooft in ons en wij geloven in hem."

"Fernando heeft de honger naar succes, rijdt beter dan ooit, is fitter dan ooit en heeft de drang om van Aston Martin een competitief team te maken", vervolgt Krack. "Met deze meerjarige verbintenis blijft Fernando bij ons tot en met 2026 als we de samenwerking met Honda aangaan. We kijken ernaar uit om meer mooie herinneringen te maken en samen meer succes te behalen."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS