Formule 1

Aston Martin weet het zeker: "We kunnen Red Bull absoluut verslaan"

Uitgegeven door Frank Korsel • 12 februari 2024 09:29

Met de nieuwe Aston Martin AMR24 hoopt het Britse team het komend seizoen nog beter te doen dan in 2023. Toen scoorde het team acht podiumplaatsen en eindigde ze op de vijfde positie in het kampioenschap. In de openingsfase van het seizoen eindigde Fernando Alonso veelvuldig op het podium, hierna raakten ze het momentum kwijt. Dan Fallows, de technisch directeur die eerder overkwam van Red Bull, denkt dat Aston Martin Red Bull dit jaar kan verslaan.

Dan Fallows


“Ik denk dat dit suggereert dat mensen waarschijnlijk een stuk minder in staat zijn om weg te blijven van het concept dat we nu op meerdere auto’s zien”, vertelt de voormalig Red Bull-medewerker tegen de internationale media.

“Vanaf dit moment kijken we naar de minuscule details om rondetijd te vinden. Dat zijn kleinere elementen op de vloer en andere onderdelen op de auto. Maar er is nog zeker veel te winnen en in onze benadering van het seizoen gaan we ervan uit dat Red Bull absoluut te verslaan is. Dat is ons doel, onze focus ligt op hun verslaan en daar gaan we voor”, laat Fallows iedereen met hoge verwachtingen achter.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS