Formule 1

Alex Albon: "Lewis Hamilton gaf geen 140.000 pond uit aan afscheidsdiner"

Uitgegeven door Bart • 25 november 2022 15:45

Alex Albon heeft bevestigd dat Lewis Hamilton geen 140.000 pond heeft uitgegeven aan het afscheidsdiner voor Sebastian Vettel. Op de donderdag voorafgaand aan de Grand Prix van Abu Dhabi gingen alle 20 Formule 1-coureurs met elkaar uit eten. Een dag later verscheen een foto van de rekening op social media, maar die bleek al snel vals te zijn. De Williams-coureur heeft dat bevestigd in de F1-podcast F1 Nation.

Sebastian Vettel


"We zijn ook maar normale mensen", aldus Albon in podcast. "We eten niet alleen maar kaviaar of met gouden lepels. We hadden een keuzemenu en er waren veel mensen met dieetwensen. Zo is Lewis veganistisch en waren er meer van dat soort voorbeelden."

"Lewis heeft de rekening betaald en dat was een heel mooi gebaar van hem. Hij heeft het goed georganiseerd. Ik weet niet hoe hoog de rekening was, maar die rekening die op social media stond was van Salt Bae en daar hebben we niet gegeten. We zijn naar een Chinese restaurant geweest dat Hakkasan heet."

Albon genoot van de avond met zijn collega coureurs. "Het was een speciale avond en we hebben veel lol gehad. Iedereen was continu aan het lachen, het was echt gezellig." De Thaise Brit kreeg vervolgens de vraag voorgelegd wie er alcohol had gedronken. "Ik denk dat ik dan in de problemen kom. We hebben met elkaar afgesproken dat we niet vertellen wat er allemaal gebeurd is."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS