Formule 1

Alex Albon terug in hersteld chassis: "We zullen nog een paar races voorzichtig moeten zijn"

Uitgegeven door Bart • 3 april 2024 12:40

Alex Albon was de enige Williams-coureur aan de start van de Australische Grand Prix. Door een crash beschadigde de Thaise Brit zijn eigen chassis, maar het team besloot hem de auto van teamgenoot Logan Sargeant te geven. Een WK-punt leverde dat net niet op, want Albon kwam als elfde over de finish.

Alex Albon


Williams heeft nog altijd geen derde chassis beschikbaar en dus kiezen de coureurs voor een terughoudende aanpak. "We zullen nog wel een paar races voorzichtig moeten zijn", reageerde Albon voor de camera van Sky Sports F1. "Het is nog niet bekend wanneer de derde auto klaar is. Ik ga nu weer terug naar mijn herstelde auto en geef Logan zijn auto uiteraard weer terug."

In zijn racepreview zegt Albon uit te kijken naar het circuit van Suzuka. "Het is één van mijn favorieten banen en natuurlijk zijn de Japanse fans ook geweldig. Het weekend in Australië was duidelijk niet hoe je het als raceteam wilt zien. Het laat pijnlijk zien hoe we er op dit moment voor staan. Ondanks dat heeft het team op de baan en in de fabriek in Grove indrukwekkend werk geleverd. Daar zijn we hen enorm dankbaar voor."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS