Formule 1

"Michael Schumacher en Senna zijn mijn helden, Hamilton zit op hetzelfde niveau en Max Verstappen zou er in de toekomst...

Uitgegeven door Deni Volkers • 22 februari 2024 04:02

"Lewis Hamilton haalt Senna en Schumacher in als GOAT als hij zijn achtste wereldtitel pakt", vindt Giancarlo Fisichella. "Ik denk dat Lewis Hamilton een goede kans maakt op een achtste titel met Ferrari. Het is moeilijk te zeggen wanneer, maar ik denk dat hij 30% of 40% kans heeft om mee te vechten voor het kampioenschap.

Lewis Hamilton

"Lewis Hamilton die een achtste wereldtitel wint, zou hem de grootste
coureur aller tijden maken, totdat iemand anders meer titels wint dan hij!", zei Fisichella tegen OLBG. "Ik zou zeggen dat Hamilton met een achtste wereldtitel boven Michael Schumacher en Ayrton Senna komt te staan", aldus de Italiaan, die bij diverse F1-teams actief was in zijn loopbaan. "Schumacher en Senna zijn mijn helden en mijn favoriete coureurs. Lewis zit op hetzelfde niveau en Max Verstappen zou er in de toekomst ook nog bij kunnen komen. We zullen zien wat er gaat gebeuren!"

"Ik zou mijn favorieten als volgt rangschikken: Senna op de eerste plaats omdat hij mijn held was toen ik opgroeide, lang voordat ik in de Formule 1 ging racen. Ik zou Michael Schumacher op de tweede plaats zetten omdat ik tegen hem racete en ik weet hoe goed hij was. Ik heb ook tegen Lewis geracet en dat zou mijn derde zijn."

"Ik hoop dat Lewis Hamilton een achtste titel wint met Ferrari. Dat zou mooi zijn. Het hangt van de auto af of hij snel en betrouwbaar genoeg is om het tempo bij te houden. We hebben het nu al over 2025 en we hebben dit seizoen nog om te zien wat er gaat gebeuren."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS