Formule 1

"Mercedes moet overwegen Lewis Hamilton te vervangen door Daniël Ricciardo'

Uitgegeven door Deni Volkers • 20 februari 2024 20:28

Voormalig Formule 1-coureur Giancarlo Fisichella vindt dat Mercedes moet overwegen om Lewis Hamilton te vervangen door Daniël Ricciardo. De Italiaanse ex-F1-piloot, die in 1982 begon in de kartsport volgt de Formule 1 nog steeds op de voet.

Daniel Ricciardo

"Ik weet niet zeker wat de toekomst voor Daniel Ricciardo in petto heeft", zei Giancarlo Fisichella op https://www.olbg.com/. "Daniel heeft verschillende jaren in de Formule 1 geracet en hij heeft het goed gedaan."
"Daniel heeft tijd doorgebracht als derde coureur bij Red Bull en als vervanger van Nyck de Vries bij AlphaTauri, waar hij het goed deed tot zijn ongeluk en polsblessure. Het is moeilijk te voorspellen wat zijn toekomst in petto heeft. Het zal fijn voor hem zijn om dit jaar een goede auto te hebben en hoe goed hij is, want hij heeft veel ervaring en het zal goed zijn voor een topteam om hem te hebben. Het is moeilijk te zeggen."

"Daniel Ricciardo zou een goede vervanger kunnen zijn voor Lewis Hamilton bij "Mercedes, omdat Mercedes een coureur met zijn ervaring nodig heeft."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS