Formule 1

'Idiote' Ferrari-fans die Max Verstappen de middelvinger gaven verontschuldigen zich

Uitgegeven door Bas Kaligis • 21 mei 2024 16:50

Max Verstappen is een 'legende in ons hart' geworden voor twee Ferrari-fans. Dit nadat het duo een video op sociale media had gepubliceerd waarin de twee hun verontschuldigen aanbieden.

Max Verstappen Red Bull Racing F1


Verstappen beleefde een moeilijke start van het raceweekend van de Grand Prix van Emilia Romagna maar handhaafde zijn record van 100 procent polepositions in de 2024. Dat viel niet in goede aarde bij twee Ferrari-fans, omdat de Scuderia de kwalificatie in ging als echte kanshebbers voor de poleposition.

Bij terugkomst in de pitstraat was te zien hoe een fan boven Verstappen, uitgedost in Ferrari-kleding, hem een duim omlaag gaf, wat de leider in het kampioenschap beantwoordde met een middelvinger.

Twee fans, Walrico en Gino, hebben sindsdien een video op sociale media vrijgegeven waarin ze beweren dat zij de fans in kwestie waren. Daarin bieden ze hun excuses aan Verstappen aan en zeggen dat hij ‘een legende in ons hart is geworden’ voor zijn reactie.

"Hoi Max, we wilden ons verontschuldigen voor het feit dat we idioten waren", begon het tweetal in hun gezamenlijke video die op sociale media werd gepubliceerd.

"Sorry Max, ik gaf je een duim omlaag en we willen alleen maar zeggen dat het ons echt spijt, het is onze schuld, het is niet jouw schuld dat je ons de middelvinger gaf. We waren zo trots op de middelvinger die je ons toonde [lacht]. Ja, we veerden op als kleine meisjes. We bedanken je Max. Daarna werd je een legende in onze harten en daarvoor houden we van je."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS