Formule 1

'Er komt vandaag geen duidelijkheid over positie Christian Horner bij Red Bull'

Uitgegeven door Frank Korsel • 9 februari 2024 11:45

Christian Horner was deze week onderwerp van gesprek. De Red Bull-teambaas zou overschrijdend gedrag hebben vertoond en hij gaat vrijdag met een externe advocaat in gesprek over de aantijgingen. Eerder werd er gesteld dat er vandaag al meer nieuws zou komen over zijn toekomst Red Bull, maar Sky Sports ontkracht dit.

Christian Horner Red Bull

Red Bull bevestigde aan het begin van de week tegen De Telegraaf dat er een onafhankelijk onderzoek is ingesteld naar Horner over mogelijke grensoverschrijdend gedrag, verder wilde het Britse team niets kwijt over de zaak. Horner meldt zich vandaag bij een externe advocaat die door Red Bull is aangesteld. De Duitse media sprak er over dat Horner een foto zou hebben rondgestuurd en zijn er klachten over zijn managementstijl.

Volgens Sky Sports-reporter Craig Slater zal er in ieder geval niets gebeuren bij de fabriek in Milton Keynes, maar in London. Volgens de Britse zender is het onwaarschijnlijk dat er vandaag al nieuws bekend wordt over de toekomst van Horner binnen het team van Red Bull.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS