Formule 1

Willi Weber, ex-manager Michael Schumacher: “Het is tijd om duidelijkheid te geven”

Uitgegeven door Daan Daniels • 19 januari 2017 17:03

Willi Weber, de voormalige manager van Formule 1-legende Michael Schumacher heeft kritiek geuit op de familie van de Duitse ex-coureur. Weber, die Schumachers succesvolle carrière begeleidde van de junioren tot en met de titels in de Formule 1 bij Benetton en Ferrari, denkt dat de familie en het management van Schumacher er verkeerd aan doen om de buitenwereld af te sluiten na Schumachers verschrikkelijk skiongeluk in 2013.

Michael Schumacher Formule 1 Ferrari


Weber zei tegen het Duitse blad Bunte: “Al een tijdje zeg ik dat de Schumacher-familie niet de hele waarheid vertelt. Het is tijd om duidelijkheid te geven aan al zijn miljoenen fans”, refereerde hij aan het feit dat er bijna niets bekend is over de huidige gezondheidsstatus van de 48-jarige Schumacher.

“Maar naar mijn advies luisteren ze al lang niet meer.” Desondanks is Weber hoopvol dat hij in de toekomst weer met zijn oude vriend kan praten. “Als ik alleen thuis ben en de telefoon gaat, voel ik vaak dat het Michael is, die zegt ‘Willi, hoe gaat het?’ Hoop gaat als laatste dood.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS