Formule 1

Manager Michael Schumacher haalt uit: "Onverantwoord! Helaas geven ze valse hoop"

Uitgegeven door Wim Boekel • 22 december 2015 19:06

De manager van Michael Schumacher heeft ontkend dat de zevenvoudig wereldkampioen, die lange tijd in coma lag na een zwaar skiongeval herstellende is en met hulp alweer kan lopen. In het Duitse magazine Bunte claimde een onbekende bron: “Michael is erg dun, maar hij kan weer een beetje lopen met de hulp van zijn therapeut. Hij is in staat om een paar stappen te maken. En hij kan ook zijn arm weer opheffen.” Sabine Kehm, de manager van de voormalig F1-coureur ontkent dit nu in een verklaring, welke is uitgegeven aan de media. Waarbij zij het verhaal van de onbekende bron aanhaalt als ‘onverantwoord’.


In een statement laat de Duitse manager weten: “Helaas, we worden gedwongen door een recent bericht met de aanname dat Michael weer kan bewegen, opnieuw niet waar is. Dergelijke speculaties zijn onverantwoord, gezien de ernst van zijn verwondingen, zijn privacy is erg belangrijk voor Michael. Helaas geven ze valse hoop aan de vele mensen, die daar bij betrokken zijn.”

De familie van Michael Schumacher, heeft ondanks de verschrikkelijke gebeurtenissen met Michael, het leven weer opgepakt. Zo maakte zijn zoon Mick Schumacher in 2015 zijn autoracedebuut en was zijn dochter Gina succesvol in de paardesport.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS