Formule 1

WEERSVOORSPELLING: Jumbo Racedagen met Max Verstappen op Zandvoort - Hoofdrol voor de zon!

Uitgegeven door Ed Aldus • 20 mei 2017 00:01 • Print artikel

Dit weekend zijn de Jumbo Familie Racedagen met Max Verstappen in Zandvoort. Altijd spectaculair om te zien hoe de Nederlandse F1-sensatie Max Verstappen zich met zijn krachtige Formule 1-auto over het duincircuit knalt. Weerman Ed Aldus blikt speciaal voor RaceXpress.nl vooruit op de weersvoorspelling voor Zandvoort van de komende dagen.

Jumbo Familie Racedagen driven by Max Verstappen Circuit Zandvoort


Nadat de buien vrijdagochtend zijn overgetrokken ziet het weerbeeld er op zaterdag gunstig uit voor alle bezoekers die naar Zandvoort afreizen. Max verstappen zal gedurende de dag een aantal keren zijn kunsten vertonen. In de ochtend zijn zonnige perioden, de middag zal wellicht zelfs behoorlijk zonnig verlopen. De buien worden alleen in het binnenland verwacht. De temperatuur klimt naar 16 graden en er waait een matige zuidwestenwind, kracht 4. In de ochtend kan de wind nog vrij krachtig zijn, windkracht 5.

Ook op zondag is het mooi weer met flinke zonnige perioden en blijft het droog. De temperatuur boekt een bescheiden winst en loopt op naar maximaal 16 of 17 graden. Kortom uitstekend weer voor en bezoek aan de demo's. De wind waait nog altijd matig en komt uit het zuidwesten. / Bron: Weerman Ed Aldus

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS