Formule 1

WEERBERICHT: Jumbo racedagen met Max Verstappen op Zandvoort - Moet de paraplu mee?

Uitgegeven door Ed Aldus • 18 mei 2017 10:59 • Print artikel

Komend weekend zijn de Jumbo Familie Racedagen met Max Verstappen in Zandvoort. Altijd spectaculair om te zien hoe Max Verstappen zich met de nodige spectaculaire manoeuvres verplaatst over het duincircuit. Weerman Ed Aldus blikt speciaal voor RaceXpress.nl vooruit op de weersverwachtingen voor Zandvoort van de komende dagen.

Jumbo Familie Racedagen driven by Max Verstappen Circuit Zandvoort

Vrijdag is de eerste dag van de Jumbo Familie Racedagen driven by Max Verstappen en dan is het in de ochtend bewolkt en valt er eerst nog buiige regen. In de middag knapt het weer vanaf zee op en komt langzamerhand de zon wat beter tevoorschijn. Met een middagtemperatuur van slechts 14 graden is het behoorlijk koel voor de tijd van het jaar. Er waait een matige westenwind.

Op zaterdag ziet het weerbeeld er beter uit! Max verstappen zal gedurende de dag een aantal keren zijn kunsten vertonen. De zon schijnt geregeld en in de middag bestaat er wel kans op een regenbui, daar zal Max echter zijn hand niet voor omdraaien. De temperatuur klimt naar 15 graden en er waait een matige zuidwestenwind.

Zondag lijkt op dit moment de beste dag te worden met tijdens de Formule 1 demo’s mooie zonnige perioden en blijft het droog. De temperatuur boekt een bescheiden winst en loopt op naar maximaal 16 of 17 graden. De wind waait nog altijd matig en komt uit het zuidwesten. / Bron: Weerman Ed Aldus

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS