Formule 1

Sainz weet het zeker! Valtteri Bottas gaat naar Mercedes: "De vraag is wanneer horen..."

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 31 december 2016 09:17

Wie neemt er plaats in de cockpit van het Mercedes AMG Petronas Formula One Team als de opvolger van Nico Rosberg? Volgens Carlos Sainz sr. is de spanning er al af. Die vraag is al beantwoord zegt hij. We hoeven alleen nog maar op de bekendmaking te wachten van Valtteri Bottas.



Recentelijk heeft Bottas een video uitgebracht met daarin de wens om de wereldtitel te halen in de Formule 1. Dat doel zou met een plaats bij Mercedes een flinke stap dichterbij kunnen komen. Dit komt kort voor de bekendmaking zegt Sainz senior.



Op de vraag of er een mogelijkheid was dat zijn zoon eventueel naar Mercedes zou kunnen gaan, geeft de vader van Toro Rosso coureur Carlos Sainz aan: "De opvolging van Nico Rosberg is allang een bekeken zaak. Er bestaat geen optie voor hem om naar Mercedes te gaan. De keus voor Bottas is al gevallen," dacht Sainz. "Rest ons de vraag wanneer het officieel bekend wordt gemaakt. De optie om naar Mercedes te gaan is er nooit geweest."

Senior heeft nog wel goede raad voor zoonlief. Van de ene Sainz naar de andere Sainz: "Hij moet zich op zijn team concentreren en zorgen dat hij een goed jaar laat zien en dat hij het verdiend om een stapje hoger te gaan."

Alleen vandaag nog! Wees snel en kijk HIER vrijblijvend voor de info. Heeft u al een lot voor de Staatsloterij Oudejaarstrekking? Tot 19.00 uur!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS