Formule 1

Renault F1-chef Cyril Abiteboul ziet een betere match: "We moeten een momentum creëren"

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 10 september 2017 08:12 • Print artikel

Het zijn drukke tijden voor het team van Renault Sport Formula 1, met de aanstaande Grand Prix in Singapore verlaat het gehele F1-circuit het Europese vasteland en vertrekt naar Azië. Op 17 september gaat de veertiende race van start. Het Franse team probeert alles uit de kast te halen voor een zo goed mogelijk resultaat om rivaal Williams Martini Racing voorbij streven in de strijd om de titel bij de constructeurs.

Formule 1 2017 Renault Sport


"We leggen de focus op deze drukke Aziatische ronde", zei teambaas Cyril Abiteboul. "Williams zit maar met 21 punten voor ons om de vijfde plaats in het constructeurskampioenschap met nog zeven races te gaan. Het ligt binnen onze mogelijkheden om dat na te jagen voor het einde van het seizoen. We moeten een momentum creëren en consistente resultaten krijgen met beide auto's in de top tien. Singapore is erg belangrijk om dit op te starten. Marina Bay is een interessant en uitdagend circuit. De snelle knikken en het krappe bochtige middenveld betekent dat het beter past bij onze auto dan de vorige ronde in Monza".

Carlos Sainz heeft 'deal' met Renault, mogelijk al voor Renault in actie in Maleisië! Pierre Gasly in vacante stoeltje Toro Rosso
MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS