Formule 1

Max Verstappen komt in actie met een vette V8: "Ik kijk er echt naar uit, super mooi!"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 18 mei 2017 09:55 • Print artikel

Zaterdag 20 en zondag 21 mei wordt op Circuit Zandvoort de tweede editie van de Jumbo Racedagen driven by Max Verstappen gehouden. De hoofdrol is weggelegd voor Red Bull Formule 1-coureur Max Verstappen. De Nederlander geeft een demo met een Formule 1 met een vette V8: de Red Bull Racing RB8 om precies te zijn. Oordopjes zijn aan te raden!

Jumbo Racedagen driven by Max Verstappen Zandvoort


“Vorig jaar waren de Jumbo Racedagen een geslaagd evenement, het was enorm druk”, blikte Max Verstappen terug. Max heeft er weer zin in, zo zei hij op Verstappen.nl. “Om op Circuit Zandvoort weer demo’s te kunnen geven is super mooi. Daar kijk ik echt naar uit en ik hoop er weer veel fans te zien!” Vorig jaar bezochten maar liefst 100.000 bezoekers het grootste familie race-evenement van het land en wie Max dit jaar in Nederland in actie wil zien, moet zaterdag of zondag naar Zandvoort afreizen.

Tickets voor de Jumbo Racedagen driven by Max Verstappen
Toegang kan verkregen worden door de codes van de Jumbo-actie voor gratis duintickets uiterlijk 19 mei te verzilveren via www.jumboracedagen.nl. Daarnaast zijn er nog tickets voor de Formule 1-paddock te koop via www.circuitzandvoort.nl, hoewel daar bij aangetekend moet worden dat de hoofdtribune al een poosje stijf is uitverkocht en dat de paddockkaarten beschikbaar zijn zolang de voorraad strekt.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS