Formule 1

Max Verstappen geeft eerlijk toe: "Contractonderhandelingen zijn begonnen"

Uitgegeven door Robertjan Vos van Zalingen • 16 maart 2016 20:39

Max Verstappen heeft toegegeven dat hij al in onderhandeling is met Red Bull over zijn toekomst in de Formule 1 voor 2016 en verder. De ontboezeming komt nog voor het seizoen 2016 is gestart en kort na de opmerkingen van Helmut Marko dat er gepresteerd moet worden om in de teams van de energiedrankenfabrikant te blijven. De jongeling was met Toro Rosso in 2015 de verrassing van het Formule 1 seizoen, toen hij de jongst debuterende coureur met 17 jaar in de hoogste klasse van de autosport was. Max Verstappen kreeg veel kritiek over zich heen, maar snoerde de criticasters al snel de mond. De Limburger bewees dat hij klaar was voor de sprong van de Formule 3 naar de Formule 1 met slechts één jaar autosportervaring in zijn rugzak.


Daarmee heeft de snelle Nederlander de lat voor 2016 direct hoog gelegd. Andere teams willen Max Verstappen inmiddels vastleggen vanwege zijn gedurfde inhaalacties en mooie resultaten en willen hem na dit seizoen graag vastleggen. De Limburger heeft echter goed naar zijn zin bij Red Bull, zo laat hij over Crash.net weten: “Het ziet er erg goed uit voor de toekomst. Ik ben erg blij dat ik nog een jaar heb om hier te leren en ik ben daar blij mee en dan moeten jullie jongens zien wat er volgend jaar gebeurt.”

Wanneer de Toro Rosso-coureur vervolgens gevraagd wordt of de contractonderhandelingen zijn begonnen, vertelt hij: “Dat hebben we al gedaan. Natuurlijk, ik heb een contract met Red Bul en ik ben erg blij met waar ik exact ben.”



De beste dagdeals met grote kortingen! Elke dag nieuwe dagaanbiedingen overzichtelijk weergegeven en altijd up-to-date. Profiteer hier van hoge kortingen op deze koopjes. Bekijk de dagaanbiedingen van vandaag! Kijk HIER of er iets bijzit voor je!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS