Formule 1

Manager doet nog altijd geen uitspraken over gezondheidstoestand Schumi: "Het blijft een..."

Uitgegeven door Bas Kaligis • 17 december 2016 19:33 • Print artikel

BERLIJN - De familie van Michael Schumacher blijft de gezondheidstoestand van de Duitse Formule 1-legende geheimhouden. Dat zei de manager van de Duitser, die eind december 2013 in een maandenlang coma raakte na een skiongeluk.

Michael Schumacher Formula 1 F1


“Michaels gezondheid is geen publieke aangelegenheid dus blijven we ons ervan weerhouden daarover naar buiten te treden”, zei manager Sabine Kehm in een verklaring. “We moeten zijn privéleven beschermen. Elke uitlating die we over zijn gezondheid tast zijn privé-leven aan.

Kehm zei dat de familie van Schumacher zich ervan bewust is dat de fans hopen op goed nieuws over de toestand van hun 47-jarige idool. “Maar we doen dit met volle toewijding aan de richtlijnen omtrent Michaels situatie en we kunnen de mensen alleen maar bedanken voor hun begrip.”

Kehm zei verder dat de familie van de legendarische Formule 1-coureur een ‘Keep Fighting Initiative’ heeft gelanceerd. Dit als blijk van waardering naar de fans en om mensen die door Schumachers carrière zijn geïnspireerd aan te moedigen ‘altijd te blijven strijden en nooit op te geven’.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS