Formule 1

Het nieuwe Renault F1-chassis door de verplichte crashtest van de FIA

Uitgegeven door Bas Kaligis • 20 januari 2016 19:41

Het nieuwe Renault-chassis is door de verplichte crashtest van de FIA in aanloop naar de preseason testen in Barcelona. Renault is na Haas F1 en Manor het derde team dat de verplichte crashtest doorstond. Deze winter kocht het Franse merk het Formule 1 team terug van Genii Capital en gaat in 2016 onder haar eigen naam strijden. Renault weet haar zwakke plek. Deze week werd er ook gespeculeerd over de livery van het team uit Enstone.








Wil je naar de Formule 1 test in Barcelona? Ben jij ook zo’n grote Formule 1-fan en kun je niet wachten tot het seizoen begint. Wil jij als één van de eersten de nieuwe F1-auto’s zien, horen brullen en voelen dreunen door je lijf en wil je Max Verstappen aanmoedigen? Entreekaartjes voor de testen zijn te koop bij de ingang van het Circuito de Catalunya. Combineer een dagje F1 in Barcelona met een Stedentrip naar Barcelona! Boek dan een Stedentrip via D-Reizen naar het bruisende en zonnige Barcelona!

Boek je in de maand januari een stedentrip naar Barcelona dan ontvang je de volgende gratis extra via deze link: BOEK HIER Stedentrip naar Barcelona!

Stedentrip naar Barcelona met gratis extra's.
Gratis 100% stadsgids Barcelona.
Gratis 4 uur fietshuur.
1 dag Bus Turistic t.w.v. €20,- p/p.
Tapasmaaltijd in restaurant Farga Gran Via t.w.v. €13,- p/p.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS