Formule 1

OVERZICHT: Wanneer worden de nieuwe Formule 1-bolides aangekondigd

Uitgegeven door Wim Boekel • 19 januari 2016 19:27

De Formule 1 begint langzaam uit haar winterslaap te geraken. De Formule 1 renstallen maken één voor één de data bekend van de lancering van de nieuwe bolide voor het nieuwe F1-seizoen. Dit jaar hebben de teams een krappe planning, omdat de Grand Prix van Australië naar voren is gehaald. Dat zet de druk flink op de ketel bij de teams om de auto’s gereed te krijgen.


Er worden daarom geen spectaculaire presentaties verwacht, maar juiste hele sobere. De meeste teams presteren de bolides rond de eerste of tweede wintertest. Welke data zijn inmiddels bekend? RaceXpress zette het voor je op een rijtje.

Wintertests
Circuit de Catalunya, Barcelona - 22-25 February
Circuit de Catalunya, Barcelona - 1-4 March

Onthulling auto
Ferrari - 18/19 februari (nog niet bevestigd)
Haas - 21 februari
Force India – nog aan te kondigen
Renault - nog aan te kondigen
McLaren - 21 februari
Mercedes - nog aan te kondigen
Red Bull - nog aan te kondigen
Sauber - 1 maart
Toro Rosso - nog aan te kondigen
Williams - 22 februari
Manor - 22 februari



Wil je naar de Formule 1 test in Barcelona? Ben jij ook zo’n grote Formule 1-fan en kun je niet wachten tot het seizoen begint. Wil jij als één van de eersten de nieuwe F1-auto’s zien, horen brullen en voelen dreunen door je lijf en wil je Max Verstappen aanmoedigen? Entreekaartjes voor de testen zijn te koop bij de ingang van het Circuito de Catalunya. Combineer een dagje F1 in Barcelona met een Stedentrip naar Barcelona! Boek dan een Stedentrip via D-Reizen naar het bruisende en zonnige Barcelona!

Boek je in de maand januari een stedentrip naar Barcelona dan ontvang je de volgende gratis extra via deze link: BOEK HIER Stedentrip naar Barcelona!

Stedentrip naar Barcelona met gratis extra's.
Gratis 100% stadsgids Barcelona.
Gratis 4 uur fietshuur.
1 dag Bus Turistic t.w.v. €20,- p/p.
Tapasmaaltijd in restaurant Farga Gran Via t.w.v. €13,- p/p.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS