Formule 1

Alarmbellen gaan af bij Fernando Alonso: "Het team moet nu ingrijpen"

Uitgegeven door Daan Daniels • 9 maart 2017 15:47

Fernando Alonso geeft toe dat McLaren-Honda fikse problemen heeft twee weken voor de start van het Formule 1-seizoen. Na wederom een moeilijke dag van testen, waarop nogmaals de beperkingen van de Honda-motor werden aangetoond, bespotte de Spaanse coureur de Japanse fabrikant. Alonso gaf aan dat grote beslissing nu genomen moeten worden om de situatie te op te lossen.

Fernando Alonso


“Vooruitgang hangt af van de beslssingen die nu door de top gemaakt moeten worden. Ik geloof dat het grote doel is om in Australië de beste condities te hebben voor de wagen, iets dat ons nog niet gelukt is in de eerste zes dagen van testen”, zei Alonso tegen F1i.com. “We hebben nog twee dagen om fundamentele dingen te proberen om de power uit de motor te krijgen. Alleen dan kunnen we in Australië de race finishen met zo min mogelijk problemen. De tweede prioriteit is om competitief te zijn om uiteindelijk de strijd aan te kunnen gaan voor de top 5. Daarvoor moeten wel grote beslissingen genomen worden. Ik verwacht meteen een ongelofelijke reactie van het team.”

Heb je al een lot voor de Staatsloterij? Nog maar één dag! Mis hem niet, de trekking van 10 maart. Kijk HIER vrijblijvend voor meer info!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS