Autosport Internationiaal Singleseaters • W Series

“We blijven vernieuwen binnen de Formule W klasse! En ik kijk erg uit naar het raceweekeinde op Assen”

Uitgegeven door Patricia Kloosterman • 18 juli 2019 15:10 • Print artikel

Het blijft een spannende strijd aan de top van de Formule W klasse. Het veld schuift steeds dichterbij elkaar. Jamie Chadwick en Beitske Visser zitten elkaar op de hielen. Maar er zijn nu ook regelmatig andere dames die hard aan het mee strijden voor de top. Zoals Marta Garcia die de afgelopen race op de Norisring won. Dit weekeind komen de dames twee keer in actie op het circuit van Assen. Catherine Bond Muir Ceo en Dave Ryan race directeur kijken dan ook erg uit naar dit weekeind.

Jamie Chadwick

“We blijven steeds vernieuwen binnen onze klasse”, zegt Catherine Bond Muir. “En ik kijk dan ook erg uit naar de reversed grid race op zondag. Hier mee geven we de kans aan de andere dames, die nog geen geluk hebben gehad tijdens de kwalificatie om te laten zien wat ze kunnen. Ik ben erg blij met het verloop van het seizoen tot nu toe. En ik kijk al uit naar een spannende strijd dit weekeind”.

Dave Ryan voegt daar nog het volgende aan toe: “In Assen gaan we natuurlijk weer kijken naar wat er in het kampioenschap gebeurt. Maar er is nog veel meer om naar uit te kijken. Ik ben erg onder de indruk van de coureurs en de groei die ze door maken. Maar sommige hebben niet de resultaten gekregen die ze verdienden. Daarom is de reverse grid race zo belangrijk. Er zijn geen punten te verdelen. Maar we zullen zeker nieuwe gezichten zien die mee doen voor de winst. Het wordt interessant om te zien hoe dat gaat verlopen”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS