Karting • Rotax Euro

Berry Torenvliet in actie voor Strawberry Racing

Uitgegeven door Bas Kaligis • 5 oktober 2010 15:15 • Print artikel

Berry Torenvliet komt tijdens de Rotax International Open uit voor Strawberry Racing. Het Britse team staat te boek als één van de topteams van Europa. Starwberry Racing won in 2009 zowel de titel bij de Rotax Max Junioren (Josh Webster) als bij de Rotax Max Senioren (Luke Varley) en in 2010 pakte het opnieuw de titel bij de Rotax Max Junioren met Joël Affolter en de derde, vierde en vijfde plek bij de Rotax Max Senioren.

Berry Torenvliet in actie voor Strawberry Racing

Berry Torenvliet heeft dit seizoen een goede ontwikkeling gemaakt. Zo won hij op zijn Tonykart de laatste NK Rotax Max van Chrono Karting in Kerpen en behaalde hij een schitterende podiumplaats in de tweede Rotax Max Euro Challenge in Wackersdorf Duitsland. Dat zag ook het team van Strawberry, dat hem graag toevoegde aan de line-up.

“Ik ben erg blij met deze beslissing”, zei Berry Torenvliet tegenover RaceXpress.com over zijn toetreding tot Straberry Racing. “Het is tenslotte één van de beste teams van Europa. Ik verwacht goed te scoren in het Spaanse Zuera.” Ook vader Wieb Torenvliet was blij met deze optie. "Berry heeft een goede groei gemaakt dit jaar en bij Strawberry zal hij samen met zijn monteur Pascal nog veel kunnen leren. Ze werken daar op een hele andere manier als de meeste race teams, en niet te vergeten de discipline.”

De Rotax International Open wordt gehouden 31 oktober gehouden in Zuera Spanje.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS