Karting • GK4 Kartseries

GK4 Kart Series maakt zich op voor de derde wedstrijd van het kartseizoen 2018 op Karting Genk in België

Uitgegeven door Bas Kaligis • 27 juli 2018 00:33 • Print artikel

In het weekeinde van 28 en 29 juli wordt de volgende ronde van de GK4 Kartseries gehouden. De evenementen van de GK4 bieden vele karters mooie races. Voor deze ronde hebben zich meer dan 150 rijders ingeschreven voor het treffen op de schitterende baan van Karting Genk (B), “Home of Champions”. De GK4 Kart Series (GK4) mag zich verheugen in een almaar toenemende belangstelling. "Met de twee geweldige kartraces Mariembourg en Emmen nog vers in ons geheugen zijn we benieuwd naar de verrichtingen van onze rijders. We zien er naar uit u allen te treffen en in actie te zien", heet de organisatie rijders en teams welkom.

GK4 KartSeries

Deelnemerspasjes
Er wordt gewerkt met het nieuwe pasjessysteem. De meeste deelnemers zijn al in het bezit van een pasje. Indien u deze nog niet heeft kunt u deze vrijdag en zaterdag bij de inschrijving verkrijgen. Vergeet u aub niet om u aan te melden.

Huurmotoren
Voor geïnteresseerde rijders is er de mogelijkheid om kartmotoren tegen een strak tarief te huren. Dit geldt voor alle klassen. Info te verkrijgen via de organisatie info@gk4kartseries.com.

Contactpersoon
Mevr. Lidia Filius is in het raceweekeinde uw contactpersoon richting organisatie en wedstrijdleiding. Lidia zal uw vragen en opmerkingen inventariseren en zo nodig terugkoppelen.

Banden worden uitsluitend op bestelling geleverd. Vergeet u aub niet om uw banden tijdig te bestellen bij uw GK4 dealer. Het centrale bestelpunt: gk4tyres@outlook.be. Uitlevering vrijdag van 13.00–17.00 uur en zaterdag van 09.00–14.00 uur.

Kinderen in briefing
De rijders klassen Honda Cadet en IAME Mini-Parilla mogen niet alleen naar de briefing komen. Ze dienen te worden vergezeld door een ouder/begeleider. Let u hier aub op, zodat u als ouder/begeleider ook op de hoogte bent van hetgeen in de briefing wordt besproken.

Informatie algemeen
Alle informatieve documenten, zoals reglementen en tijdschema’s treft u aan op de website van de GK4 Kart Series. Het gedragsprotocol is van toepassing. Respecteer elkaar, de deelnemers en de organisatie.
Transponders zijn te huur via de organisatie.

Paddock, stroom, camping
Er wordt in stroom voorzien. Bij aankomst op het circuit is het noodzakelijk om de paddock verantwoordelijke te contacteren voordat u uw tenten opbouwt. Dit om de goede werking in de paddock niet te verstoren. Er mag niet in de paddock worden overnacht. Personenwagens en lege bestelwagens moeten buiten de paddock geparkeerd worden.

Het Reglement Karting Genk betreffende morsen van olie en brandstof is van toepassing.

Neemt u na afloop ook uw afval mee en laat u het terrein aub netjes achter, zodat we samen met u niet met onvoorziene kosten worden geconfronteerd.

Legenda
Genker Kart Vereniging V.Z.W.
Europalaan 555
3600 Genk (B)
Tel.: +32 89 65 81 82
Email: info@kartinggenk.be

Bij vragen kunt u ons via info@gk4kartseries.com of uw servicecenter contacteren. Een lijst met GK4 servicepunten treft u op de site van de GK4.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS