Autosport Internationiaal Singleseaters • Formule E

Venturi-baas blij met nieuwe aanpak Susie Wolff: “Haar energie en expertise gaan ons helpen te groeien"

Uitgegeven door Wim Boekel • 28 juni 2018 09:38 • Print artikel

Susie Wolff, de vrouw van Mercedes F1-teambaas Toto Wolff, is teambaas van het Venturi Formule E-team geworden. In het verleden was Wolff testcoureur voor het F1-team van Williams en reed tussen 2006 en 2012 in de DTM. Naast teambaas is ze ook aandeelhouder in het Monegaskische team geworden. Volgens eigenaar van Venturi, Gildo Pastor, is de komst van Wolff de start van de volgende fase van zijn team voor wat betreft de groei.

Susie Wolff
“Ik ben blij om Susie aan boord te verwelkomen als teambaas en aandeelhouder”, zei de Monegask. “Haar energie en expertise gaan ons helpen te groeien qua kracht van het team en het introduceert een nieuwe aanpak voor het management. Dankzij haar persoonlijke ervaring, brengt Susie een unieke strategische blik op het team, het kampioenschap en de autosport in zijn algemeenheid mee. Ze gaat het Venturi Formule E-team zeker naar de top leiden.

“Haar wens om aandeelhouder te worden illustreert standvastige toewijding, wat mijn hart verwarmt. Venturi en het Venturi Formule E-team zijn trotst om Susie op dit sleutelmoment in de historie van de groep te verwelkomen.” Wolff gaat de leiding nemen van het team bij de seizoenfinale in New York, waar naar verwachting Tom Dillmann, in plaats van Edoardo Mortara, en Maro Engel gaan rijden.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS