Autosport Internationiaal Singleseaters • Formule E

Robin Frijns keert mogelijk terug in de Formule E, ook Nyck de Vries wordt genoemd

Uitgegeven door Wim Boekel • 3 augustus 2018 18:07 • Print artikel

Robin Frijns keert mogelijk in het seizoen 2018/19 terug in de Formule E. De coureur lijkt teamgenoot van Sam Bird te gaan worden bij Virgin Racing, waar de Nederlander dan Alex Lynn gaat vervangen. De fabriekscoureur van Audi lijkt de favoriet te zijn, doordat het team dit seizoen met een aandrijving van de autofabrikant uit Ingolstadt gaat rijden.

Robin Frijns


Frijns rijdt dit jaar in de DTM en de Blancpain GT Series. Daarvoor reed hij al twee seizoenen in de Formule E, maar verloor zijn stoeltje toen Andretti een officiŽle partner van BMW werd. Ondanks dat de DTM-lineup van Audi voor 2019 binnenkort bevestigd zal worden, lijkt de Limburger de grootste kanshebber, zo meldt E-Racing365, om bij Virgin in te stappen. De teammanager van het team Sylvain Filippi zegt dat de lineup pas in oktober bekend wordt.

Andere coureurs die worden genoemd zijn volgens de Amerikaanse website Nico MŁller en Nyck de Vries. Beiden hebben al tijdens de rookietest in Marrakeeh met de Audi Sport ABT Schaeffler-auto gereden.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS