Autosport Internationiaal Singleseaters • Formule E

Nyck de Vries kijkt met gemengde gevoelens terug: "Erg frustrerend, zeker gezien het feit dat..."

Uitgegeven door Luke Merkx • 1 maart 2021 10:00 • Print artikel

Nadat hij vrijdag nog zijn eerste overwinning binnensleepte, eindigde Nyck de Vries de tweede Formule E race in Saudi-Arabië op een teleurstellende negende stek. De Vries noemt dit resultaat “erg frustrerend”, maar geeft aan dat hij “erg goed in zijn vel zit” na het eerste raceweekend van het seizoen.

Nyck de Vries


De Vries na afloop van race twee: “De tweede race was erg frustrerend, zeker gezien het feit dat ik vrijdag nog als eerste over de eindstreep kwam. Iedereen gebruikte dezelfde strategie en dat leidde ertoe dat het lastig was om vooraan het veld te komen. Toch kijk ik op persoonlijk vlak terug op een goed weekend. Natuurlijk is het jammer dat we niet deel konden nemen aan de kwalificatie, maar we hadden een sterke start in race twee en waren erg snel. We hebben een sterk pakket (VIDEO) en de snelheid van afgelopen weekend is iets waar we op kunnen bouwen in de rest van het seizoen.”

Ben jij al gratis lid van het RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS