Autosport Internationiaal Singleseaters • Formule 3 Euroseries

Van Amersfoort Racing trekt Keyvan Andres aan voor Europees Formule 3-kampioenschap

Uitgegeven door Wim Boekel • 9 februari 2018 09:44 • Print artikel

Van Amersfoort Racing heeft Keyvan Andres vastgelegd voor het Europees Formule 3 Kampioenschap van 2018. Na jaren gereden te hebben in Amerika vervolgt de jonge Duitser zijn carrière in Europa voor zijn tweede seizoen in de Formule 3. De 17-jarige begon in de karts en ging daarna naar de formule-auto's in de Verenigde Staten. In 2016 keerde de coureur terug naar Europa en debuteerde in 2016 in de Formule 3.

Keyvan Andres en Frits van Amersfoort

"Ik ben klaar voor mijn volgende stap in mijn racecarrière", zei Andres. "Vorig jaar was erg nuttig om te wennen aan het racen met de laatste specificatie van de F3-auto en het leren van de karakteristieken van de verschillende banen. Ik wil deze ervaring gebruiken om samen met Van Amersfoort Racing competitief te zijn. Ik kijk er erg naar uit, omdat Van Amersfoort Racing een van de beste teams in de Formule 3 is."

Oprichter en eigenaar van het team Frits van Amersfoort kijkt eveneens uit naar de samenwerking met de Duitse coureur. "We willen Keyvan een warm welkom bij ons team geven", zei de eigenaar van het team uit Zeewolde. "Gezien het feit dat Keyvan pas 17 jaar oud is, heeft hij over de hele wereld al behoorlijk wat ervaring opgedaan in de formuleauto's. Het is ons doel om hem te helpen om zijn ervaring en talent te gebruiken om in het komende seizoen competitief te zijn in de Europees F3-seizoen."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS