Autosport Internationiaal Singleseaters • Formule 3 Euroseries

Mick Schumacher wil op lijst van grote namen komen: ‘In Macau winnen is bijzonder’

Uitgegeven door Stefan Kerk • 14 november 2018 18:00 • Print artikel

De Formule 3 reist dit weekend af naar Macau voor de Macau Grand Prix. De race wordt verreden op het beruchte stratencircuit van Macau. De grand prix is één van de meest prestigieuze in de juniorencategorieën.

null

Mick Schumacher, de kersverse kampioen in de Formule 3, heeft tijdens de aankondiging van SJM Theodore Racing laten weten dat hij wel oren heeft naar de overwinning in Macau. De Duitser vindt het bijzonder in Macau aan te komen als Formule 3-kampioen.

Schumacher: "Het is“goed om terug te zijn in Macau met SJM Theodore Racing. Het is een geweldig seizoen geweest voor mij en het team en ik ben trots om hier als kampioen te zijn. Dit is de race die iedere F3-coureur wil winnen. De Macau Grand Prix is een historische race en veel grote namen hebben hier ooit gewonnen. Het zou een hele eer zijn om me aan dit rijtje toe te kunnen voegen.”

De Macau Grand Prix kent inderdaad een aantal zeer bekende winnaars: Ayrton Senna, Michael Schumacher, Ralf Schumacher, David Coulthard en Takuma Sato om er een paar te noemen.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS