Autosport Internationiaal Singleseaters • Formule 3 Euroseries

Frits van Amersfoort kondigt de komst van Petrov aan: "Stond al een tijdje op onze radar"

Uitgegeven door Bart • 22 februari 2018 03:11 • Print artikel

Artem Petrov komt dit jaar in actie in het Europees Formule 3 kampioenschap voor Van Amersfoort Racing. De 17-jarige Rus nam eind vorig jaar al deel aan testen in de Dallara van het team en reed twee races in het Duitse Formule 4 kampioenschap. Petrov behaalde twee podiumplaatsen en won de laatste race op het circuit van Hockenheim.

Artem Petrov


Frits van Amersfoort kondigt de komst van Petrov met genoegen aan. "Artem stond al een tijdje op onze radar. Vorig seizoen was hij al erg snel en won hij een race. Artem is klaar voor de volgende stap en met zijn motivatie kan hij succesvol zijn. We geven hem de volledige ondersteuning tijdens zijn eerste F3 seizoen."

Petrov van zijn kant is trots op de overstap naar het voormalige team van onder meer Max Verstappen. "Ik voelde me vorig jaar direct thuis bij het team en kijk uit naar de competitie met veel sterke coureurs. Sommigen ken ik al vanuit mijn tijd in de kart. Met de ervaring en steun van Frits heb ik er veel vertrouwen in dat ik komend jaar competitief zal zijn."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS