Formule 1

Yuki Tsunoda: "Dit jaar nog niet veel op nat asfalt gereden, het was een leerzame dag"

Uitgegeven door HJ van Keulen • 8 juni 2024 14:40

Yuki Tsunoda keek terug op goed verlopen trainingssessies in Montreal. De Japanner van Racing Bulls kon in VT2 voldoende ronden rijden om een beeld te krijgen van verschillende omstandigheden. Droge en natte momenten wisselden elkaar af en dat lijkt ook de rest van het weekend zo te blijven.

Yuki Tsunoda


"Als team was het een positieve dag", aldus Tsunoda na afloop van de tweede trainingssessie. "Voor mezelf zijn er nog een paar dingen te verbeteren, maar over het algemeen was het een erg leuke dag vanwege de verschillende omstandigheden. Het was een goede training en een leerzame dag voor mezelf, vooral omdat we dit jaar nog niet veel op nat wegdek hebben gereden. Het was ook goed om data te verzamelen."

"Zoals je hebt kunnen zien, deed iedereen andere dingen, maar als je naar ons tempo kijkt, staan we er niet slecht voor. Ik had nog steeds het gevoel dat we goed konden presteren in regenachtige omstandigheden, dus ik heb vertrouwen in zowel natte als droge omstandigheden. Zoals altijd zijn er een paar dingen die we kunnen verbeteren tijdens de runs van vrijdag en in het middenveld zit het nog steeds erg dicht bij elkaar, maar we blijven doen wat we de afgelopen races hebben gedaan: bepaalde gebieden finetunen en dan op zaterdag alles samen laten komen."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS