Formule 1

Wie denkt dat Max Verstappen tijd heeft om te relaxen heeft het mis: Max altijd vol gas door

Uitgegeven door Bart • 14 juli 2018 18:32 • Print artikel

Het Formule 1-circus heeft de eerste triple-header achter de rug. Drie races in Frankrijk, Oostenrijk en Groot-Brittannië in drie weken. Dit weekend is het rustig voor de coureurs, maar de komende twee weken staan Hockenheim en Hongarije op het programma. Wie denkt dat Max Verstappen tussen Silverstone en Hockenheim veel tijd heeft om te relaxen, heeft het mis, zo valt te lezen op zijn eigen website.

Max Verstappen


De woensdag voor de race op Silverstone zette de Red Bull-coureur zich in op de Clay Day, waar kleiduifschieten voor Wings for Life op het programma stond. Later op de dag had de Nederlander bovendien een videoshoot. Na de bezigheden op Silverstone van donderdag tot en met zondag was het op maandag tijd voor een sponsorevent en was Verstappen ’s avonds in Londen aanwezig bij de aftrap van de F1 esports Series 2018.

De gebruikelijke vrije dag had Verstappen op dinsdag, maar toen was hij toch weer even in de sportschool te vinden. Afgelopen woensdag testte de coureur van Red Bull op Silverstone de 2019 prototype Pirelli banden. Een dag later zat Verstappen een volle dag in de simulator in Milton Keynes. Op de laatste werkdag van de week bezocht hij het hoofdkantoor van TAG Heuer in Zwitserland.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS