Formule 1

Weersverwachting Jumbo Racedagen met Max Verstappen op Zandvoort - Wat voor weer krijgen de meer dan 100.000 fans?

Uitgegeven door Ed Aldus • 16 mei 2019 11:01 • Print artikel

De Jumbo Racedagen met Max Verstappen op het circuit in Zandvoort zijn weer aantocht! Het weer lijkt op dit moment geen belemmering te zijn voor de F1-fans om naar Zandvoort te komen. Speciaal voor RaceXpress.nl blikt weerman Ed Aldus vooruit op het komende weekeinde. Wat zijn de weersverwachtingen voor de komende dagen?

Max Verstappen Jumbo Racedagen

In het weekend zien we een lagedrukgebied met centrum boven Frankrijk dat zich naar Duitsland verplaatst. Het zorgt boven in Zandvoort voor vrij warm weer met de aanvoer van onstabiele lucht.

Zaterdag laat de zon zich geregeld zien in Zandvoort en blijft het droog. De kans op een bui is met 20% slechts erg klein. Met een middagtemperatuur van 20 graden in het duingebied is het bijzonder aangenaam. Op het strand is het wel gelijk een aantal graden koeler. Er waait slechts een zwakke tot hooguit matige wind, windkracht 2 of 3. In de middag komt de wind meestal uit het noorden.

Ook op zondag ziet het weerbeeld er niet verkeerd uit. Het is wisselend bewolkt en de kans op een bui is en blijft erg klein. Het wordt 's middags in de duinen een graad of 18. De wind waait matig en komt uit het noorden, windkracht 3. /Bron: weerman Ed Aldus

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS