Formule 1

Weerbericht Jumbo Racedagen in Zandvoort | Eerst mistig, maar dan zonnig en warm!

Uitgegeven door Ed Aldus • 20 mei 2018 04:41 • Print artikel

Tijdens de pinksterdagen kunnen de racefans van Max Verstappen hun hart ophalen tijdens de Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort. Het weer lijkt op dit moment in ieder geval geen belemmering te zijn voor de fans om in grote getale naar Circuit Zandvoort te komen. Speciaal voor RaceXpress.nl geeft professioneel weerman Ed Aldus elke dag de weersverwachtingen voor het super-evenement aan de Zandvoortse kust.

Red Bull Max Verstappen Jumbo Racedagen

Vandaag en morgen zorgt een hogedrukgebied boven Scandinavië en Rusland voor een oostelijke stroming waarmee warme lucht naar Zandvoort wordt gevoerd.

Op eerste Pinksterdag start de dag lokaal met mist. Daarna krijgt niet alleen het publiek, maar ook Max Verstappen te maken met geweldig weer. Het is een vrij zonnige dag en het blijft droog. De temperatuur komt in vergelijking met de afgelopen dagen flink hoger uit. Het wordt ongeveer 20° en de noordoostenwind neemt toe tot matig, windkracht 4.

Op Tweede Pinksterdag kan Max Verstappen zijn kunsten laten zien onder een stralende zon en blijft het droog. In de middag wordt het in het duingebied 23° en waait er een matige oostenwind, kracht 4./Bron: Weerman Ed Aldus

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS