Formule 1

Weerbericht Formule 1 in Saoedi-ArabiŽ - Hoe warm wordt het in Djedda?

Uitgegeven door Ed Aldus • 2 december 2021 07:30 • Print artikel

Komend weekend wordt de 21ste Grand-Prix van 2021 verreden in Saoedi-ArabiŽ. De race wordt verreden in de straten van Djedda, het is de tweede stad in van Saoedi-ArabiŽ, de grootste stad van de provincie Mekka en de grootste havenstad aan de Rode Zee. Speciaal voor RaceXpress blikt weerman Ed Aldus vooruit op de weerverwachting van de komende dagen. De race wordt in zijn geheel in de avond verreden.

Djedda F1 Saoedi-ArabiŽ

Vrijdag is het tijdens de eerste en tweede kwalificatierondes zonnig en warm aan de Rode Zee. Na een warme nacht met een minimum van 23 graden loopt de temperatuur overdag op naar maximaal 33 graden. Er waait een matige noordenwind, windkracht 3.

Op zaterdag worden de laatste vrije training en de kwalificatierondes verreden. Ook dan schijnt de zon volop en komt er geen bewolking voor. De noordoostenwind waait matig, kracht 3. De temperatuur komt in de middag uit op 32 graden.

Zondag is het dan tijd voor de Grand Prix die in de duisternis wordt verreden. Het is een zonovergoten dag! In de middag wordt het opnieuw 32 graden. In de avond, wanneer de F1 Grand Prix wordt verreden, koelt het af naar 28 graden. De noordwestenwind waait matig, in de avond waait het nauwelijks. Bron: weerman Ed Aldus


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS