Formule 1

Webber weet nog niet goed wat hij van Ricciardo moet verwachten: "Daniel is niet bepaald snel over..."

Uitgegeven door Wim Boekel • 9 maart 2019 11:03

De Grand Prix van Australië 2019, de officiële start van het Formule 1-seizoen komt dichterbij. in Down-Under begint de race in Albert Park al te leveren. Mark Webber laat zijn licht schijnen over de eerste wedstrijd en benoemt de kanshebbers. En wat denkt hij van Daniel Ricciardo?

Daniel Ricciardo in Renault F1 look

“Mercedes loopt er misschien wat achter aan, maar met een ongelofelijk hoge benchmark”, zegt Webber tegen de Australian Financial Review, maar hij heeft het idee dat Ferrari op dit moment voor Mercedes ligt. De voormalig Red Bull-coureur denkt dat zijn oude team Red Bull ook competitief gaat zijn, zeker als er wat regen gaat vallen. Wat betreft zijn landgenoot Daniel Ricciardo, denkt de Australiër dat hij het lastig gaat krijgen.

Webber weet nog niet goed wat hij van Daniel Ricciardo moet verwachten. "Het wordt een lange campagne voor Daniel om weer competitief te worden, maar hij kan Renault naar een hoger niveau tillen. Daniel is niet bepaald snel over één ronde, maar als het op racen aankomt... Als iemand iets op zondagen iets uit die Renault kan persen, is hij het wel."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS