Formule 1

Wat doet de 900 PK-sterke Alfa Romeo Sauber Formule 1-auto bij voetbalclub PSV?

Uitgegeven door Bas Kaligis • 28 juli 2018 10:23

Eindhoven – Voetbal is emotie. Dus past de sport perfect bij Alfa Romeo, het merk dat staat voor ‘la meccanica delle emozioni’. Tijdens de aankomende PSV FANdag op 28 juli zal het enthousiasme van de bezoekers nog groter zijn dan de afgelopen jaren, importeur FCA Netherlands brengt een heuse Alfa Romeo Sauber Formule 1-auto (Foto's) naar Eindhoven.

Alfa Romeo Sauber F1

Het Alfa Romeo Sauber-team rijdt tijdens het Formule 1-seizoen 2018 met de Zweedse coureur Marcus Ericsson en de Monegaskische rijder Charles Leclerc. Eén van de auto’s van afgelopen seizoen wordt speciaal voor de PSV FANdag naar Eindhoven getransporteerd. Dat biedt bezoekers een unieke kans om een blik te werpen in de cockpit van de ongeveer 900 pk sterke Formule 1-auto.

De Driessen Autogroep
De Driessen Autogroep heeft voor de PSV FANdag een complete pitbox laten bouwen. Daarin is niet alleen de Alfa Romeo Sauber te zien, maar ook het Alfa Romeo Quadrifoglio-gamma, bestaande uit de sportieve Giulia en Stelvio Quadrifoglio. Beide worden aangedreven door een 510 pk sterke twinturbo V6. Ook kunnen bezoekers kennismaken met de Alfa Romeo Mito, Giulietta, Giulia, Stelvio en 4C.

Exclusieve rijervaring
Ook is er de mogelijkheid om twee kaartjes te winnen voor het Spettacolo Sportivo Alfa Romeo-event dat op 25 en 26 augustus op het Circuit Zandvoort wordt gehouden. Daarbij inbegrepen is een exclusieve rijervaring op het circuit in een Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio. Het enige dat deelnemers hoeven te doen, is tijdens de PSV FANdag op de foto gaan met een Alfa Romeo Quadrifoglio en deze delen op social media met de hashtag #DriessenPSV. De Driessen Autogroep-stand is te vinden bij de zuidwestelijke hoek van het Philips Stadion.

Negentig auto’s
De Driessen Autogroep is sinds dit seizoen official car supplier van PSV. Driessen Alfa Romeo leverde negentig auto’s van het Italiaanse merk af aan de spelers en medewerkers van de club. “Alfa Romeo staat voor stijl, passie en sportiviteit”, aldus François Driessen, eigenaar van de Driessen Autogroep. “Dat sluit fantastisch aan bij PSV.”

Event voor fans
De PSV FANdag wordt op 28 juli van 13:00u tot en met 17:30u gehouden bij het Philips Stadion in Eindhoven. Het evenement is voor fans van de club dé gelegenheid om hun voetbalidolen te ontmoeten, met ze op de foto te gaan en een handtekening te scoren. Verder zijn er tal van andere activiteiten voor de fans georganiseerd.

Over de Driessen Autogroep
De Driessen Autogroep vormt een sterke bundeling van dienstverlening in de automobielsector. Als één van de grotere automotive-ondernemingen in Zuid-Nederland en behorend tot de top twintig grootste landelijke automotive concerns, met ruim 350 medewerkers in dienst, vertegenwoordigt de Driessen Autogroep tien officiële dealerschappen en verschillende universele diensten zoals o.a. het erkende schadeherstelbedrijf ‘Driessen Autoschade’ en de universele leasemaatschappij ‘Driessen Autolease’ (Driessen Business Center). Tevens behoort het ‘Driessen Mobiliteit Center' met diensten als Autoverhuur en Professionele autocleaning tot de groep. De Driessen Autogroep verzorgt zowel de verkoop van nieuwe auto's en occasions als ook het onderhoud en de reparatie van auto's.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS