Formule 1

Voorlopig is de F1 nog niet van Hamilton af; Lewis wil snel een nieuw contract: "Het is nooit super simpel, maar..."

Uitgegeven door Wim Boekel • 11 mei 2021 06:49 • Print artikel

Lewis Hamilton tekende dit jaar pas laat zijn contract met het F1-team van Mercedes. Hij bleef erg stoďcijns en leek zich geen zorgen te maken over zijn toekomst. Toch wil de wereldkampioen Formule 1 dit jaar sneller zijn contract tekenen. “Ja, we willen niet meer in de positie zitten, waar we in januari, in februari in zaten”, reageerde Hamilton over de contractonderhandeling na de race tegen Grandpx.news.

Lewis_Hamilton_Toto_Wolff_contractbesprekingen_2021

“Het heeft mijn hele winter verruďneerd en ik ben er zeker van dat het Toto Wolff ook niet helpt, voor wat betreft vrij en ontspannen zijn. Ik denk dat we dat moeten aanvoelen. Natuurlijk hoef je niets te overhaasten, maar ik denk dat we redelijk moeten zijn en de gesprekken beginnen.”

“Ze zijn niet erg complex. Het is nu nog een super simpele procedure en hopelijk kunnen we snel beginnen”, aldus de zevenvoudig wereldkampioen. “Zolang het niet mijn eigenlijke werk in de weg zit. We hebben nog negentien races te gaan om dat in te vullen, het zou mooie zijn dat we het voor de zomerpauze kunnen regelen en een duidelijk plaatje voor de toekomst hebben.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS