Formule 1

Visa Cash App RB over de auo van Daniel Ricciardo: "Voor de race werd er een probleem met zijn auto vastgesteld"

Uitgegeven door HJ van Keulen • 11 juli 2024 18:01

Visa Cash App RB-Technisch Directeur Jody Egginton kon als liefhebber van de autosport echt genieten van het geboden spektakel in de Grand Prix van Groot-Brittannië. Voor de Racing Bulls was de 2024 British Grand Prix een harde dobber. Het snelle karakter van Silverstone was niet echt geschikt voor hun raceauto.

Visa Cash App RB 2024 British Grand Prix

"Het weer heeft zeker een rol gespeeld, maar over het algemeen denk ik dat we de juiste beslissingen op het juiste moment hebben genomen, wat er zeker toe heeft bijgedragen dat we een auto in de punten hebben gekregen. Yuki reed een sterke race. Hij passeerde een paar keer in de openingsronden en had genoeg snelheid om aansluiting te houden met de voorliggers."

"Aan Daniels kant van de garage was de racedag niet zo eenvoudig. Voor de race werd er een probleem met zijn auto vastgesteld, wat resulteerde in een aanzienlijke hoeveelheid werk om zijn auto weer in orde te krijgen voor de race. Wat betreft de algehele prestaties blijft het middenveld erg krap en we blijven ons richten op het leveren van aerodynamische updates aan de auto om het pakket verder te verbeteren en onszelf de best mogelijke kans te geven om punten te scoren."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS