Formule 1

VIDEO: Hoogtepunten met Max Verstappen en Esteban Ocon

Uitgegeven door Wim Boekel • 28 oktober 2014 18:03

Het Europees Kampioenschap Formule 3 is inmiddels afgerond. De jonge honden op de drempel van de Formule 1 leverden dit jaar weer een mooi gevecht af. Max Verstappen debuteerde in de autosport en maakte indruk. Het leverde de jonge Limburger niet alleen de meeste overwinningen op, maar ook een stoeltje bij het F1-team van Toro Rosso.


Door tegenslag en pech aan het begin van het seizoen moest de Red Bull-junior het kampioenschap aan Esteban Ocon over laten en ook Tom Blomqvist eindigde voor hem. Toch kan Max Verstappen terug kijken op een mooi debuut in de autosport met een derde positie in het algemeen klassement. Ook de Nederlanders Dennis van de Laar en Jules Szymkoviac waren actief in deze talentenklasse.

In de onderstaande video kijkt het Formule 3-kampioenschap terug op een groot spektakel, waaronder de mooie circuits van Imola, Spa-Francorchamps en Silverstone. Natuurlijk stond ook het legendarische stratencircuit van Pau op het programma. Kijk in de onderstaande video terug op het seizoen, wat nu al legendarisch is met Max Verstappen die zich in de kijker van de Formule 1 reed.


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS