Formule 1

Vettel is weer blij met de balans in zijn Ferrari: "Ik voelde me meer een passagier in de auto, maar nu.."

Uitgegeven door Pasquinel Neys • 10 juni 2018 11:11 • Print artikel

Sebastian Vettel zal de Grand Prix van Canada vanaf de pole position starten. De Ferrari F1-coureur scoorde zijn vierde pole van het seizoen en de 54ste pole in zijn carrière. Met zijn snelste rondetijd van 1:10.764 was de Duitser net Vallteri Bottas en Max Verstappen te snel af.

Sebastian Vettel Ferrari F1

“Vrijdag zaten we wat in de problemen, maar nu voelde de auto meteen beter. Dat goede gevoel is goed voor het vertrouwen. Vrijdag was ik meer een passagier in de auto maar in de kwalificatie was het veel beter”, zei Vettel na zijn polepositie.

“Het was ongelooflijk ik werd alleen maar sneller. In mijn laatste ronde maakte ik nog een klein foutje. Dus er had nog net een tikkeltje meer ingezeten, maar ik ben toch blij met deze prestatie. Hopelijk kunnen we deze pace vasthouden in de race. We starten op de juiste band maar er is een lange weg te gaan”, aldus de Ferrari F1-coureur.

Wil jij naar de Grand Prix van Duitsland om jouw favoriete coureur aan te moedigen? Pak dan die speciale korting van 20 Euro korting op de tickets voor de Formule 1 op Hockenheim! Profiteer dit weekend nog en gebruik deze kortingscode: racexpress-20duitslandkaart

Gebruik de kortingscode: racexpress-20duitslandkaart

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS