Formule 1

Verwijt richting Sainz sr. over periode Max Verstappen - Carlos jr.: "Zo’n racevader die niet objectief kan zien wat verstandig is"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 13 januari 2020 06:41 • Print artikel

Max Verstappen en Carlos Sainz konden in hun Toro Rosso-tijd niet altijd goed met elkaar overweg. Beide coureurs waren nog jong en wilden beide hogerop. Bovendien waren er ook nog twee doorgewinterde vaders: Carlos Sainz sr. en Jos Verstappen, die alles op de voet volgden en voor hun kroost opkwamen. Sainz sr., momenteel leider in de Dakar Rally 2020, probeerde via de Spaanse pers zaken te beïnvloeden. En dat viel regelmatig niet in de smaak bij Marko.

F1 Carlos Junior Carlos Sainz Senior Jos Verstappen Max Verstappen

"Of Sainz sr. een vader is die veel aan politiek doet? Dat zou ik niet zo zeggen", verduidelijkte Helmut Marko tegenover het Engesle Autosport. "Hij is alleen zo’n racevader die niet objectief kan zien wat verstandig is. Maar dat is volledig begrijpelijk. Hij wil altijd de dingen, waarvan hij gelooft dat ze goed voor zijn zoon zijn. Maar daarin is hij zeker geen uitzondering. En dit is absoluut nog niet het ergste geval geweest."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS