Formule 1

Verstappens rel met Ocon maakte indruk op David Beckham: "Je ziet de passie en het verlangen in hem"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 7 juli 2019 18:03 • Print artikel

Teammanager van Red Bull Christian Horner heeft onthuld dat voetbalsuperster David Beckham fan is van Max Verstappen vanwege zijn houding tijdens de rel met Esteban Ocon tijdens de Grand Prix van BraziliŽ van vorig jaar.

Max Verstappen Esteban Ocon


Verstappen zou vorig jaar zeker gewonnen hebben op Interlagos, ware het niet dat hij in aanraking kwam met de achterliggende Esteban Ocon, die zich op dat moment probeerde te ontdoen van de ronde achterstand op de Nederlander.

Woedend zocht Verstappen na de wedstrijd Ocon op in de weegkamer waar hij de Fransman duwde. Later beweerde dat hij van Ocon geen verontschuldigingen had gekregen voor het incident.

Hoewel het akkefietje Verstappen niet in Verstappens voordeel werkte, heeft Horner onthuld hoe Beckham met bewonderende blikken had toekeken. "Met dat incident zie je die passie en dat verlangen in hem - ik denk dat mensen zich daarmee associŽren", zei Horner tegen formule1.com. "Ik herinner me dat David Beckham me na die race een bericht stuurde en zei: 'Ik hou echt van de houding van jouw rijder'."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS