Formule 1

Verstappen, Hamilton en Leclerc hebben een goede auto in 2021: "Het is een raar fenomeen..."

Uitgegeven door Wim Boekel • 1 december 2019 08:51 • Print artikel

In 2021 komt de grote regelverandering in de Formule 1. Toch denkt voormalig teambaas Eddie Jordan dat dit geen probleem gaat zijn voor coureurs als Lewis Hamilton, Max Verstappen en Charles Leclerc. Volgens de Ier gaat het drietal sowieso wel een goede auto vinden. “Het is een raar fenomeen”, aldus Jordan tegenover Gulf News. “Ik denk dat fantastische coureurs fantastische teams aantrekken. Zo simpel is het."

Lewis Hamilton


"Ik weet niet waarom dat zo is, maar in de Formule 1 is dat in vele gevallen een feit. Ik zou me niet te veel zorgen maken om de regels. Ik geloof dat de echte goede coureurs altijd een weg vinden om hun eigen goede auto zo snel mogelijk te krijgen.”

“Lewis heeft een goede auto, Verstappen gaat er ook een krijgen en Leclerc zal ook een goede auto hebben. Zolang hij er is, gaat Lewis niet afwachten tot hij verslagen wordt door een hele voorraad mensen, omdat hij nog veel dingen op zijn wensenlijstje heeft staan om ook te gaan doen.”

“Of het nu rock and roll is, muziek of het thuiszijn met zijn familie in Engeland of Los Angeles, Lewis is meer dan in staat om dat te doen en dit allemaal te bereiken.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS