Formule 1

Vast contract voor Alexander Albon in Formule 2 na sterk begin: "Racen met DAMS of niks"

Uitgegeven door Edwin Schimmel • 13 mei 2018 22:09 • Print artikel

Alexander Albon zal de rest van het Formule 2-seizoen blijven uitkomen voor het Franse team van DAMS. De Thais-Britse coureur had aanvankelijk een deal met DAMS voor de eerste vier races verreden in Bahrein en Azerbeidjaan. Hiervan won Albon de hoofdrace in Bakoe en eindigde hij de openingsrace op de vierde plaats in de opstapklasse naar de Formule 1. Op zaterdag in Barcelona finishte Albon wederom in de punten met een nette vijfde plaats.

2018 Formule 2 Dams


"Voor mij was het dit jaar racen met DAMS of niks", aldus Albon tegen de Britse pers. "Ik moet door met het werk en benaderde het race voor race. Ik had een sterk wintertestprogramma met DAMS, dus ik was hoopvol dat het goed zou uitpakken. Het is fijn nu alles te hebben uitgewerkt, aan de andere kant is er nu de druk om te presteren."

DAMS-teambaas Francois Sicard: "Alex is extreem snel en het is geweldig hem bij het team te hebben. We hebben een sterke line-up met Nicholas Latifi. We hebben twee heel sterke coureurs en nu is het aan ons en hen om te presteren."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS