Formule 1

UPDATE: WEERBERICHT Formule 1 in Spanje - Wat voor weer wordt het tijdens de GP in Barcelona?

Uitgegeven door Ed Aldus • 11 mei 2019 06:33 • Print artikel

We tellen af naar de Grand Prix die dit weekend in Barcelona wordt verreden. Speciaal voor RaceXpress.nl blikt professioneel weerman Ed Aldus vooruit op de weersomstandigheden in Catalunya. Barcelona heeft te maken met een aangenaam Middellandse Zee klimaat met warme zomers en zachte winters. In Barcelona valt over het hele jaar net zoveel regen als in Londen of Berlin. De temperatuur van het zeewater varieert tussen 13 graden in februari tot 25 graden in augustus. De gemiddelde maximumtemperatuur in mei bedraagt 22,5 graden. De hoogste temperatuur ooit waargenomen in mei bedraagt 31,6 graden. Gemiddeld valt er over de hele maand 70 mm aan regen en schijnt de zon gedurende 258 uur.

F1 Circuit de Barcelona Catalunya

Vandaag is het tijdens de laatste vrije training en de kwalificatierondes uitstekend weer. Het is zonnig en het blijft droog. De maxima stijgen naar een aangename 21 graden en er waait een matige zuidenwind.

Morgen schijnt de zon ook volop tijdens de Grand-Prix. Er wordt 14 uur aan zon verwacht! De coureurs houden het droog en het wordt opnieuw 21 graden. De zuidenwind waait in de middag matig, kracht 3./Bron: Weerman Ed Aldus

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS