Formule 1

Uitgesproken mening! Nico Hulkenberg haalt uit: "Niet alleen omdat het er achterlijk uitziet

Uitgegeven door Wim Boekel • 10 februari 2018 15:51 • Print artikel

Nico Hulkenberg is niet vies van een uitgesproken mening. De sympathiek Formule 1-coureur heeft zich bij de groep gevoegd die tegen de verbanning is van de Grid girls, die dit jaar door Grid kids worden vervangen.

Formule 1 2018 Nico Hulkenberg


"Het is een verder stap achteruit voor de show", zegt de Renault-coureur tegen No Sports Magazine. "Sommige mooie vrouwen voor de auto's is voor alles goed."

Ook voor de introductie van Halo heeft de sympathieke Hulkenberg geen goed woord over. "Het is een grote slag", zegt de Duitser. "Niet alleen omdat het er achterlijk uitziet, maar ook omdat de kans dat een ongeluk gebeurt waarbij de Halo eigenlijk nuttig is, klein is. Motorsport drijft op snelheid en alle coureurs zijn zich daar van bewust."

De coureur verdedigt in het interview ook zijn record als langste coureur zonder podium. "Het is een prestatie", zegt de Renault-coureur lachend. "135 races zonder te presteren en nog in de Formule 1! Ik heb er altijd in gelooft dat als je hard werkt er goede dingen gaan gebeuren. Dus sta ik niet onder druk en weet zeker dat de beste jaren nog voor mij liggen."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS